+31 20 - 3635445

Muziek- en VerhalenBal

StoryBall

Hoe werkt het?

De Muziek- en VerhalenBal kan gebruikt worden als audio informatie punt met welke content je maar wilt. Verhalen kunen eenvoudig worden ge-update door het gebruik van MP3 bestanden. De Muziek-en VerhalenBal bevat een collectie aan verhalen of liedjes die geshuffeld afgespeeld worden. Elektriciteit wordt opgewekt door te draaien aan de hendel, externe elektriciteit of batterijen zijn niet nodig. Dit interactieve speeltoestel is oersterk, bestand tegen elk weer en zeer vandalismebestendig. De Muziek- en VerhalenBal is volledig onderhoudsvrij en goed voor jaren speelplezier!

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
De Muziek- en VerhalenBal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers; slechts een kleine beweging met de hendel wekt voldoende elektriciteit op. Kinderen zijn dol op de verhalen van de Muziek- en VerhalenBal en spelen de verhalen steeds opnieuw af. Daarnaast leren kinderen over duurzaamheid. De Muziek- en VerhalenBall is een geweldige toevoeging aan je park, stad, speeltuin of museum!

StoryBall
StoryBall

Bestel de muziek- en verhalenbal

Neem contact met ons op en bestel nu de Muziek- en VerhalenBal voor € 2350,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de Muziek- en VerhalenBal binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op één van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical Data

Audience: 3+

Certification: NEN EN1176

Height incl. crank: 635 mm

Diameter: 395 mm

Weight: 30 kg

Time clock: optional

Colors: Choose any RAL colour

StoryBall

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.