+31 20 - 3635445

QuizWall

Hoe werkt het?
Stel je de QuizWall voor met leuke quizzen voor jouw bezoekers! Oplichtende knoppen en geluiden maken de QuizWall aantrekkelijk voor jong en oud. Bovendien is de QuizWall human powered en heb je geen externe elektriciteit nodig!

Tip

Iedereen houdt van quizzen! De fel oplichtende drukknoppen en de digitale geluidskwaliteit maken van deze QuizWall een aantrekkelijke attractie voor alle leeftijden. De QuizWall is super stevig en kan dan ook zonder toezicht gebruikt worden, zowel binnen als buiten. De QuizWall is bovendien bestand tegen elke weer, zelfs sneeuw en ijs vormen geen probleem. Een QuizWall geplaatst in een winkelcentrum of speeltuin kan gewoon met warm water en sop worden afgenomen! De spellen stimuleren het geheugen, het concentratievermogen, de coördinatie en de zintuiglijke vaardigheden. Maar bovenal biedt deze interactieve installatie veel speelplezier!

Audio informatie punt
De QuizWall kan niet alleen gebruikt worden voor quizzen, je kunt het ook perfect gebruiken als een gewoon audio informatie punt. Druk op een knop en luister naar één van de acht verhalen. 

Bestel de quizwall

Neem contact met ons op en bestel nu de QuizWall voor € 6500,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de QuizWall binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op één van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical Data

Audience:                6+
Certification:           EN1176
Width:                      2650 mm
Diameter:               1160 mm
Weight:                   45 kg
User friendly:         √
Registration use:   √
Human powered:  √
Audiovisual:           √
Time lock:               optional

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.