+31 20 - 3635445

QuizPaal

Hoe werkt het?
De interactieve QuizPaal geeft eindeloos plezier! Genereer eerste zelf de benodigde elektriciteit door op het voetpedaal te stappen. Kies dan voor een van de verschillende spelletjes. De combinatie van licht en geluid maakt de QuizPaal tot een ware sensatie voor jong en oud!

De QuizPaal is super leuk om mee te spelen. Tegelijkertijd geeft de QuizPaal oefening in snelheid, geheugen en behendigheid. Het multifunctionele display en de van kleur veranderende lichtknoppen geven een nieuwe dimensie aan spelen.

Tip

Stel je een parcour voor met verschillende Audionetic informatie punten. Bij iedere Audionetic leert de bezoeker iets nieuws over een verhaal of locatie. Het parcour wordt afgesloten met de QuizPaal met een spannende quiz om de kennis van bezoekers te testen. De QuizPaal maakt van elke locatie een beleving!

Bestel de Quizpaal

Neem contact met ons op en bestel nu de QuizPaal voor € 2750,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de QuizPaal binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op één van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical Data

Audience:                7+

Certification:          NEN EN1176

Height:                    908 mm

Diameter:               300 mm

Weight:                   23 kg

Time Clock:            Optional

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.