+31 20 - 3635445

KineticWheel

Outdoor audio player

Hoe werkt het?
Door aan het wiel te draaien wekken kids stroom op en begint het KineticWheel belevingsvolle geluiden te maken. Zo kunnen ze luisteren naar de zee en met piraten praten, een vliegtuig besturen als een stoere piloot of doen net alsof zijzelf in een raceauto zitten!

Drie modellen: Boot, Vliegtuig, Truck
Het KineticWheel is leverbaar in drie modellen met verschillende sturen: Boot, vliegtuig of auto. Maar natuurlijk kun je het KineticWheel ook gebruiken als trein of brandweerauto stuur! Elk model komt met bijpassende audio. Telkens wanneer er aan het stuur wordt gedraaid speelt het KineticWheel een van de toffe audiofragmenten af.

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!
Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Het KineticWheel gebruikt géén externe stroom, is zeer vandaalbestendig en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Goed voor jaren speelplezier!

Outdoor Audio player
Outdoor Audio player

Bestel de Kineticwheel

Neem contact met ons op en bestel nu de KineticWheel voor € 2525,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de KineticWheel binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op één van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical Data

Audience: 3+

Certification: NEN EN1176-1:2008​

Height: 1000mm

Width: 300 mm

Weight: 42 kg

Outdoor Audio player

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.