+31 20 - 3635445

Om een verhaal te vertellen... gebruik de Audionetic 'human powered' audio players voor de publieke buitenruimte 

Wij maken van droge informatie een aansprekende belevenis!

"Informatief, educatief en  opwindend"

Wij helpen je om je park, promenade, historische locatie of stad om te toveren tot een interactieve beleving!

Audio is een geweldig medium voor storytelling en educatie. Wij helpen parken, musea, gemeenten en andere organisaties met de ontwikkeling van aansprekende verhalen. Onze kracht ligt in de combinatie van aantrekkelijke, innovatieve audio players met  ​overtuigende educatieve verhalen.  

Stel je voor; een route door een stad, dorp of landschap met interessante, geanimeerde verhalen die iets extra's bieden op verschillende locaties. Een gesproken verhaal met geluidseffecten spreekt zo veel meer aan dan een bord met geschreven tekst. De Audionetic maakt een onvergetelijke indruk op bezoekers, met welke leeftijd of achtergrond dan ook.

Bijna niemand houdt van een lap tekst, slechts enkele bezoekers zullen dat soort borden lezen. Met de Audionetic ligt dat heel anders! Met onze interactieve audio players luistert 99% van de bezoekers naar de opwindende verhalen! Hoor de dinosaurussen vechten, het gesprek tussen de oude en de jonge monnik, de kunstenaar die zelf uitleg geeft over zijn of haar kunstwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 Wil je meer bezoekers trekken die langer blijven ?

Je hebt een unieke locatie met vele interessante aspecten. Dat kan een oud kasteel zijn, een park, een wandelroute of een andere interessante plek. Je wilt meer bezoekers trekken en er voor zorgen dat mensen meer tijd bij je besteden. De uitdaging is om je bezoekers te wijzen op de gave elementen van de locatie. Natuurlijk kun je een brochure uitdelen aan je bezoekers maar gaan ze die echt lezen? Een andere optie is om gebruik te maken van gidsen die de bezoekers rondleiden maar dat vraagt een continue logistieke inspanning en brengt bovendien hoge kosten met zich mee. Veel locaties gebruiken visuele borden met uitleg maar wie leest die nog anno 2018? En denk aan kinderen, hoe kun je die het verhaal van jouw locatie vertellen?

 Dit is je uitdaging:

Meer bezoekers trekken en er voor zorgen dat ze meer tijd bij je besteden.​

De informatie over je locatie veranderen in een aansprekende belevenis voor jong en oud.

Een duurzame oplossing vinden met een eenmalige investering en minimaal onderhoud.

Dus hoe vertel je interessante verhalen op jouw locatie zonder veel geld te besteden aan menselijke inzet?

Ken je die gidsen die bezoekers vermaken met interessante, opwindende verhalen? Rondleiders die zo getalenteerd zijn dat bezoekers er voor blijven terugkomen, keer op keer? Het is niet makkelijk om dat soort gidsen te vinden. Bezoekers kunnen hier alleen van genieten wanneer de gidsen aanwezig zijn en bovendien kost het veel geld om ervaren gidsen in te huren.

Wat jij zoekt is de kracht van storytelling maar dan zonder logistieke zorgen en zonder continue kosten. Stel je voor dat je je bezoekers kan vermaken met opwindende verhalen telkens wanneer ze je locatie bezoeken. En nog beter, stel je voor dat je bezoekers de ridders horen vechten, de stoomtrein horen vertrekken of dat ze luisteren naar een pratende vlinder.

Wat je nodig hebt is een eenmalige investering die goed is voor jaren plezier en jouw locatie omtovert in een opwindende, interactieve beleving!

De oplossing: de Audionetic "human-powered" audio players!

Verander je informatie in een opwindende belevenis met een eenmalige investering.

De Audionetic audio player heeft geen externe electriciteit nodig om je bezoekers te vermaken met verhalen. Onze Audionetic's hebben een mooi design en zullen meteen de aandacht trekken van je bezoekers. Op het moment dat de bezoeker op de pedaal trapt of aan het wieldraait, zal de Audionetic de verhalen afspelen. 

Jong en oud vindt het leuk om de installaties te activeren en zijn gefascineerd door de verhalen en geluidseffecten. Het is ontzettend makkelijk om de content op de Audionetic aan te passen, je zou bijvoorbeeld de verhalen aan kunnen passen op de seizoenen. Overigens kun je de verhalen ook in verschillende talen aanbieden of verschillende verhalen voor kinderen en volwassenen instellen.  Met de Audionetic doe je een eenmalige inverstering die je bezoekers een geweldige ervaring geeft, 365 dagen per jaar!

  • De Audionetic verandert informatie in een ervaring
  • De Audionetic vereist weinig onderhoud en is vandalismebestendig
  •  Het is eenvoudig om de verhalen te veranderen
  • Er is geen externe elektriciteit nodig; de bezoeker genereert zelf de benodigde elektriciteit
  • Verschillende talen in één installatie behoort tot de mogelijkheden
  • De Audionetic heeft een aantrekkelijk design

Audionetic's in elke stijl en voor iedere locatie! 

Al onze installaties zijn human powered, er is geen externe elektriciteit nodig. Kies een Audionetic die bij jouw locatie past of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing. 

Audionetic Paal

€ 2275,-
Onze bekende Audionetic Paal is wereldwijd op duizende plekken geïnstalleerd. De Audionetic kan passend bij de locatie worden vormgegeven.

QuizPaal

€ 2750,-
Plaats een QuizPaal na een reeks Audionetics en test de opgedane kennis van bezoekers. Kinderen en volwassenen houden van quizzen!

Muziek- en VerhalenBal

€ 2350,-
De Muziek- en VerhalenBal is geweldig voor kinderen en erg aantrekkelijk door het speelse design. De Bal is ook te gebruiken door kinderen in een rolstoel.

AudioSense

€ 1675,-
De AudioSense kan bevestigd worden aan een muur. The AudioSense is niet alleen een audiospeler maar heeft ook de mogelijkheid om een geur te verspreiden.

QuizWall

€ 6500,-
De QuizWall bevat verschillende spellen om de kennis van bezoekers te testen. De QuizWall kan ook gebruikt worden als audio informatie punt met verschillende verhalen.

Audionetic  Spin

€ ,-
De Audionetic Spin is er van staal, hout en beton. aan de bovenkant is ruimte voor een afbeelding. De Audionetic Spin is geschikt voor elke locatie.

KineticWheel

€ 2525,-
Kinderen zijn gek op sturen! Het KineticWheel bestaat met boot, vliegtuig of autostuur. Hoor de piraten of de stroomtrein; de rest fantaseer je erbij!

Custom design


Als je opzoek bent naar een op maat gemaakte oplossing dan werken we samen met jou om een Audionetic op maat te realiseren. Wij leveren ook Audionetic kits die je zelf ergens in kunt bouwen.

.

Duurzaam want Audionetic's zijn "human powered" en van onverwoestbare kwaliteit

De elektriciteit die nodig is om een audio fragment af te spelen wordt opgewekt door de gebruikers; door aan een wiel of hendel te draaien of door op een pedaal te trappen. De Audionetic is duurzaam en kan zelfs middenin een natuurgebied geplaatst worden. Er is geen externe elektriciteit nodig en de Audionetic's bevatten geen batterijen. 

Alles wat geplaatst wordt in de publieke buitenruimte moet aan stenge kwaliteitseisen voldoen en onverwoestbaar zijn. De technologie van de Audionetic's zit verborgen in vandalismebestendige constructies. Natuurlijk zijn de Audionetic's ook weerbestendig.

Voordelen van de Audionetic's: 

Human powered

Alle Audionetic's maken gebruik van "human powered" elektriciteit. De installaties hebben geen externe elektriciteit of batterijen nodig.

100% Veilig

Al onze producten zijn 100% veilig. Alle Audionetic's zijn getest en hebben de benodigde certificaten om geïnstalleerd te worden in de publieke buitenruimte. 

Toegankelijk

De meeste van onze producten zijn toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking bijvoorbeeld rolstoelgebruikers of slechthorende mensen. 

Minimaal onderhoud

De Audionetic's hebben heel weinig onderhoud nodig en sommige producten zijn zelfs onderhoud vrij!

Vandalismebestendig

Voor de Audionetic's gebruiken we hele sterke materialen om goede kwaliteit te waarborgen. De Audionetic's zijn vandalismebestendig.

Optionele tijdslimiet

Alle Audionetic's hebben een optionele tijdslimiet; een ingebouwde klok om de Audionetic s'nachts uit te zetten. Geen geluidsoverlast voor de buren! 

We helpen je ook met het creëren van geweldige verhalen

Ons bedrijf levert niet alleen Audionetic's, wij assisteren je ook bij het creëren van geweldige verhalen. Zoals je misschien wel weet: "Content is King". Je kunt een geweldige audio installatie hebben, maar het belangrijkste is het verhaal dat afgespeeld wordt. 

Ons team is gespecialiseerd in het creëren van fascinerende verhalen en het produceren van de audio inclusief geweldige effecten in elke taal. Jij levert de informatie aan en wij veranderen dit in uitnodigende verhalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf de audio te produceren of om samen te werken met een locale studio. Het enige dat de Audionetic's nodig hebben is een MP3 bestand. 

Luister naar deze voorbeelden

Mail of chat met een van onze adviseurs over erfgoedinterpretatie

Krijg een 100% gratis consult in hoe je meer bezoekers naar je locatie krijgt.

(Als je de chat-knop ziet zijn wij online)

Bekijk een aantal van onze projecten

  • liberation route
  • butterfly garden
  • Apenheul park
  • Vecht route

Vechtdalroute - 30 audio punten

De Vechtdal Route is een bekend gebied in Nederland en Duitsland. De Vechte (Duits) of de Vecht is een rivier met een lengte van 167 km waarvan 107 km in Duitsland en 60 km in Nederland. De Vechte vindt zijn oorsprong in Baumberge hills, vlakbij de stad Münster in Duitsland en mondt uit in het Zwarte Water.


De Vecht was rijk aan verhalen die verteld moesten worden. Daarom zijn er dertig Audionetic's geïnstalleerd op de fietsroute. Door te trappen op het pedaal wordt er door de gebruiker voldoende elektriciteit opgewekt om verhalen over lokale legendes en het gebied af te spelen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt inspirerende informatie over erfgoedinterpretatie en hoe je meer bezoekers naar je locatie kunt trekken.

Zien is geloven

Ben je nog niet overtuigd dat een Audionetic de oplossing is voor jou? Bezoek dan één van onze honderden locaties wereldwijd waar Audionetic's bezoekers vermaakt met boeiende verhalen. Laat ons weten waar je bent en wij zoeken uit waar de dichtsbijzijnde Audionetic's geïnstalleerd zijn. 


Altijd een Audionetic dealer bij jou in de buurt

Wereldwijd heeft Audionetic 25 dealers. Onze dealers zullen je helpen bij de ontwikkeling van je project.

"Goed storytelling draait om het verleden tot leven te brengen.”