+31 20 - 3635445

​Interactieve Speeltoestellen en
speeltuinen op maat

Audio information post

Interactieve installaties voor elke omgeving
Eduplaying biedt de mogelijkheid om interactieve speeltoestellen te ontwerpen volgens specifieke eisen en passend binnen een groter ontwerp. Het is zelfs mogelijk om een complete 'Speeltuin van de Toekomst' te laten ontwerpen.

Audio information post

Met Eduplaying's modulair systeem van interactieve componenten zijn we in staat om op efficiënte wijze en tegen betaalbare kosten 'human powered' interactieve installaties voor buiten te maken volgens eigen ontwerp. Wij regelen alle mechanische onderdelen, alle elektronica en software.

Ons team heeft veel ervaring in samenwerking met speeltuin ontwerpers, landschapsarchitecten en projectontwikkelaars bij het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve speeltoestellen en speeltuinen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. 

Audio information point
Audio information point

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.