+31 20 - 3635445

AudioSense

Hoe werkt het?

De AudioSence is een audio informatie punt. Draai aan de hendel en genereer elektriciteit! Je hebt geen batterijen en externe elektriciteit nodig want de AudioSence is volledig human powered! De AudioSense is speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte en bestand tegen elke weersomstandigheid en vandalismebestendig. Muziek, verhalen of geluiden, wat je maar wilt is mogelijk. De geluidskwaliteit is geweldig!

Tip
Gebruik de AudioSense als losse attractie of voeg het toe aan een bestaand speeltoestel of speelhuisje en verander deze in een interactieve belevenis! Je zult het niet geloven maar de AudioSense is voorzien van een geur generator! Je kunt kiezen uit een van de vele beschikbare geuren.

Audio information post
Outdoor Audio player

Bestel de Audiosense

Neem contact met ons op en bestel nu de AudioSense voor € 1675,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie, geuren en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de AudioneticSense binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op één van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                3+
Certification:           NEN EN1176-1:2008
Width:                      170 mm
Diameter:                340 mm
Weight:                    23 kg
User friendly:         √
Registration use:   √
Human powered:  √
Audiovisual:            √
Time lock:                optional

audio information point

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.