+31 20 - 3635445

Audionetic Spin

Audio information post

Hoe werkt het?

De Audionetic Spin biedt een beleving. De Audionetic Spin is een audio informatie punt, speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte. De Audionetic Spin kan vrijwel overal geïnstalleerd worden. De benodigde energie om de audio af te spelen wordt gegenereert door de gebruiker, eenvoudig door aan de hendel te draaien. Externe elektriciteit en batterijen zijn niet nodig. De Audionetic Spin is duurzaam en klaar voor gebruik in de natuur. De Audionetic Spin bevat indien gewenst een QR code met een tekst voor slechthorende mensen. 

Themaparcours
Themaparcours kunnen de nieuwe attractie zijn in je park of stad. Stel je voor; een themaparcours speciaal ontwikkeld voor jouw stad of park, met om de 400 meter een Audionetic Spin dat een verhaal verteld! Je kunt denken aan een klassieke muziek themaparcours of een themaparcours met de geschiedenis van je stad, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel de Audionetic Spin

Neem contact met ons op en bestel nu de Audionetic Spin voor € ,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de Audionetic Spin binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.