+31 20 - 3635445

Audionetic Paal

Audio information post

Hoe werkt het?
De Audionetic biedt een ervaring. Een Audionetic is een audio informatie punt, speciaal gemaakt voor de openbare ruimte. De Audionetic kan vrijwel overal geplaatst worden. De benodigde elektriciteit om de audio af te spelen wordt opgewekt door de gebruiker, eenvoudig door op het pedaal te trappen. Batterijen en externe elektriciteit zijn onnodig hierdoor is de Audionetic klaar voor gebruik in het midden van de natuur. 

De Audionetic kan altijd vormgegeven worden in de stijl en kleuren die passen bij jouw omgeving. Daarnaast heeft de Audionetic de optie om een QR code toe te voegen met een tekst voor slechthorende mensen. 

Themaparcours
Themaparcours kunnen een geweldige nieuwe attractie zijn voor je park of stad. Stel je een parcours voor met om de 400 meter Audionetic is een passend ontwerp bij je park of stad. Je kunt denken aan een geschiedenisroute of een klassieke muziek route, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Audio information post

Bestel de Audionetic paal

Neem contact met ons op en bestel nu de Audionetic Paal voor € 2275,-. De prijs is exclusief BTW, verzending, installatie en ontwerp op maat. Na bestelling heb je de Audionetic Paal binnen acht weken in huis!

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical Data

Audience: 4+

Certification: NEN EN1176-1:2008

Height: 908 mm

Diameter: 300 mm

Weight: 23 kg

Time lock: optional

Custom full color desgin

Audio information point

GARANTIE

Audionetic biedt 3 jaar garantie op de producten, met uitzondering van de normale slijtage. De constructie, de bewegende delen, heeft een garantie van 7 jaar. Binnen de garantieperiode zijn Audionetic onderdelen gratis, exclusief transport kosten of installatiekosten. Schade en storing ontstaan door vandalisme, onjuist gebruik of verwaarlozing van onderhoud zijn uitgesloten van de garantie.